MARPHA SUSHI & NEPALI KITCHEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 79 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Marpha Sushi & Nepali Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 7:52 top top top
31 mrt 2024 om 12:36 Super lekkere sushi, top kwaliteit vis, mooi gepresenteerd met eetbare bloemen, rijkelijk gratis bijgeleverde toebehoren zoals stokjes, soyasaus en gemberblaadjes en wasabi deze keer, heel tevreden!
19 mrt 2024 om 7:20 Lekkere eend rijst en groenten, goede verdeling en kwalitatief
4 mrt 2024 om 14:53 Heerlijk eten. Goede kwaliteit
3 mrt 2024 om 21:53 Als je aan 170 euro eten besteld, mag levering wel gratis zijn, ook mistte ik wasabi/ginger, dat lijken me basis attributen die er moeten bij geleverd worden. Gelukkig had ik zelf nog wasabi/ginger liggen, anders has het wel de sushi ervaring verpest
24 feb 2024 om 20:20 Denk dat de sushi al een tijdje aan het wachten was op de bezorger.. was al een beetje zompig…
15 dec 2023 om 20:14 Top
28 nov 2023 om 7:35 Sushi was echt lekker en vers van smaak. Het duurde iets langer dan beloofd, maar het was de moeite waard om te wachten. Een kleine tip: het zou nog beter zijn geweest met wat extra sojasaus. Zal zeker weer bestellen bij deze zaak.
15 nov 2023 om 20:13 Perrrrfect!
13 nov 2023 om 10:41 Lang moeten wachten, maar was wel exact op tijd! Vriendelijke levering en lekker eten
14 aug 2023 om 10:55 We hebben geen soyasaus bij de sushi gekregen, was heel jammer. Verder was het eten lekker maar erg duur voor zo weinig eten.
11 jul 2023 om 16:03 Ik had in de voormiddag al besteld om in de avond te laten leveren, dus v